KONCEPT TNX.RS

Šta je OrangePanel.com?

OrangePanel.com je profesionalni online panel komapnije Intelligence d.o.o. koja se bavi istraživanjem tržišta, ponašanjem potrošača i mystery shopping-om. U OrangePanel.com programu mogu da učestvuju SVI KORISNICI INTERNETA BILO GDE U SVETU. Svako ko želi da odgovaranjem na ankete koje dobija na svom profilu steke Taraxe (bodove) to mogu i da učine. Taraxi mogu da budu pretvoreni u vrednosne vaučere, keš ili da se doniraju u humanitarne svrhe (program Intelligence Young Serbs). OrangePanel.com je potpuno bezbedan. Iako poštuje sve ESOMAR standarde (globalna Market research asocijacija) i ima odobrenje Poverenika za informacije Republike Srbije, kompanijski standardi su još strožiji. Prijavljivanje je besplatno!

Intelligence d.o.o.

Intelligence d.o.o. je srpska profesionalna kompanija za istraživanje tržišta, ponašanje potrošača i mystery shopping. Poslujemo u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, gde imamo sopstvenu mrežu saradnika (anketara, supervizora i tajanstvenih kupaca). Članice smo najprestižnijih profesionalnih asocijacija ESOMAR (za market research) i MSPA (za mystery shopping). Bogato iskustvo imamo naročito na tržištu svih vrsti retail sektora. Neki od naših klijenata su MPC Holding, Lukoil, Metro CC, AVIA, NIS, MOL, Gomex, LC Waikiki, Roma Company, Doming…

Jedini u ovom delu Evrope smo razvili portal koji je namenjen Mystery shopping-u kao i profesionalne softvere za Mystery shopping i Online panel. Posebnu pažnju poklanjamo novim tehnologijama i promenama u ponašanju potrošača u odnosu na istraživačke metode.

    Cart